Bones festes! I que els vostres desitjos es facin realitat!

Propostes pedagògiques -

Bones festes! I que els vostres desitjos es facin realitat!

Volem estar amb vosaltres aquestes festes, tal com vosaltres ens heu acompanyat durant aquest primer any de vida.

Al març publicàvem els nostes dos primers contes i acabem aquest 2019 amb 6 contes i una comunitat que ens doneu força per tirar endavant: col·laboradors sense qui aquest projecte no hagués estat possible, llibreries que confieu en nosaltres, biblioteques que aposteu pels nostres contes i sobretot, famílies, mares, pares, avis i amics que, a través de la confiança de voler portar els nostres contes a casa, feu que aquest projecte creixi dia a dia.

Un cop més, gràcies! i un únic desig: que els vostres desitjos es facin realitat tal com ens ha passat a nosaltres!

I per tornar-vos un petit granet del que ens doneu, us hem preparat tot un seguit de sorpreses que esperem us agradin i les podeu gaudir:

Una llista a Spotify

Una llista a Spotify amb la nostra debilitat: la música. Aquest cop amb música nadalenca dels grups i cantautors que tant estimem. Podeu accedir-hi aquí.

Un model de carta als Reis Mags

Una carta als Reis Mags perquè pogueu omplir i enviar des de casa, però hem intentat fer una carta que ens agradi. Una carta que intenta cuidar l'imaginari que els nostres infants; on no només es demani, sinó que també es doni i on els desitjos no siguin només materials. Esperem que la pogueu aprofitar i us agradi. La pots descarregar aquí.

Mostra de la carta als Reis Mags

Un vídeo amb molts desitjos

I finalment, un petit vídeo amb un gràcies enorme!

 

Bones festes, amics!

La il·lustració de la portada és del conte Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses i està feta per la Gemma Capdevila.


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.