Jocs i activitats

El món de Nanit, Propostes pedagògiques -

Jocs i activitats

Diuen que de les crisis sempre en surten oportunitats i aquesta filosofia ens encanta. Malgrat la situació generada pel Covid-19, que la duem al cor i la hi durem sempre, gràcies al confinament vam poder estrenar la secció Jocs i activitats i ens fa tanta il·lusió que ho volem escampar als quatre vents i explicar-vos d'on ve.

Concebem els nostres contes com una porta per crear moments en família. Moments de lectura i de música que puguin portar a parlar, confiar, jugar i créixer plegats, per això al final dels nostres contes sempre us proposem activitats per tornar a reobrir el llibre i tornar a gaudir de les seves il·lustracions i el seu missatge. I per això, al nostre web us oferim tot de propostes per seguir compartint-los més enllà de les seves pàgines.

Vam començar amb una secció de descarregables gratuïts relacionats amb cada conte: il·lustracions per pintar, propostes d'educació emocional, jeroglífics, retallables... Durant els dos mesos de confinament, vam voler acompanyar-vos i vam seguir ideant propostes diàries i setmanals per fer a casa. Algunes d'elles estaven relacionades amb els contes i d'altres no estaven lligades a cap publicació, però trobàvem que era un recurs útil per a casa. El que ens fa més il·lusió, però, encara havia d'arribar.

Sempre havíem volgut entrar al món digital, perquè som al segle XXI i, ens agradi o no, ens estem convertint en una societat digital, per tant volíem anar de la mà de les noves tecnologies. Creiem en el paper i en som fermes defensores, però també som de les que creiem que sumar ens ajuda a créixer i ens fa més completes. Tenim un amic, en Jordi Taulats, que va ser qui ens va regalar l'empenta final i amb el seu temps, dedicació i amor ens va oferir els puzles i els pinta-pinta digitals que trobareu a la secció Jocs i activitats. Quin regalàs, oi?

Però no ens volíem quedar aquí i paral·lelament, gràcies a les sinergies del confinament, durant els dies de tancament vam poder gravar àudios narrats per alguns dels grups de qui hem fet cançons contades i per la Montse Llussà, una gran locutora. N'hem fet audiocontes i videocontes per seguir compartint les nostres cançons contades amb vosaltres: al cotxe, amb el llum tancat o a través de la pantalla, sigui on sigui.

Editorial-nanit-contes

 

Seguirem fent contes, perquè creiem en el soroll de les pàgines i en l'olor del paper, però també continuarem buscant sinergies per poder-vos acompanyar més enllà de les seves pàgines.

 

 

Esperem que gaudiu molt d'aquesta secció, tant o més del que n'hem gaudit nosaltres fent-la!

Jocs i activitats

 

La il·lustració de la portada és del conte Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses i està feta per la Gemma Capdevila.

 

 


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.