Mencions

Coses que diuen de nosaltres i llocs en què nosaltres sortim dient coses.

El Faristol - 26/11/2021

Al novembre apareixia a El Faristol la crítica sobre L'equiliblrista. Una cançó contada de La Tresca i la Verdesca. En suggerien la qualitat de l'edició, l'excel·lent feina de la Mercè Galí i la intencionalitat de normalitzar la figura femenina en el sector del circ, un món tan infantil i encara tan masculí i sexualitzat.

Caràtula Faristol

La invitació a la lectura - 26/11/2021

La invitació a la lectura és un blog de Jaume Centelles, un mestre jubilat amant de la LIJ i gran fomentardor. El passat 26 de novembre ens dedicava un article per parlar d'El gat rumberu. Una cançó contada de La Pegatina. Tot un honor!

Caràtula La invitació a la lectura

ARA Criatrures - 25/11/2021

El 2 de desembre inauguràvem l'exposició Take your broken heart and make it into art, organitzada conjuntament per l'ONG Open Arms amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar el públic infantil sobre les desigualtats socials. L'ARA Criatures en feia ressó amb aquesta notícia.

Caràtula notícia

Ràdio Tordera - 28/10/2021

El divendres passat, després d'haver estat a la Fira del conte de Tordera, Ràdio Tordera ens feia una entrevista per poder parlar del nostre projecte i de L'equilibrista. Una cançó contada de La Tresca i La Verdesca. Podeu escoltar-la aquí, a partir del minut 00:28.

Faristol - 25/10/2021

El Faristol és la revista del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT), una federació d'organismes, sense cap finalitat lucrativa ni especulativa, constituïda per promoure i difondre el llibre infantil i juvenil i la lectura. La revista setmanalment difon crítiques de literatura infantil i juvenil a les xarxes. No us negarem que són realment molt exigents, per això estem molt orgulloses de la crítica tan positiva i constructiva que fan de L'Equilibrista. Una cançó contada de La Tresca i la verdesca. Ens anotem els punts a millorar :)

Caràtula Faristol

TV Badalona - 21/10/2021

En Jordi, en Claudi i en Toni són La Tresca i la Verdesca i al Badalona Tres60, un magazine d'actualitat de la Televisió de Badalona, ens parlen de les seves novetats d'aquest 2021. Una d'elles: L'equilibrista. Una cançó contada de La Tresca i la Verdesca. Quin paler sentir-los parlar del projecte i de tot el que fan! (A partir del minut 10:45)

Cadena SER - 24/09/2021

Quina il·lusió sentir en Josep Cuní, a l'Aquí amb Josep Cuní, i la Carlota Freixenet, llibretera de La Carbonera, una de les llibreries cooperativa de referència de Barcelona, parlant de Gira la lluna, a la seva secció Llibres Imperdibles. Imperdible, a partir del minut 5:50 ;)

ARA Criatures - 10/09/2021

Què llegirem aquesta tardor? És el títol amb que Aure Farran ens fa una llista de 7 novetats mooolt interessants d'aquesta tardor a l'ARA Criatures. Sabeu quina és una d'elles? Gira la lluna, evidentment! 

Caràtula article ARA Criatures

ICat Kids XS - 11/09/2021

No us perdeu la recomanació que fan en Pau Guillamet i la Txell Bonet del Kids XS del nostre nou conte Gira la lluna. Un recull de cinc contes de bona nit basats en les cançons de bressol de Ferran Gallart, cantant i compositor d'Strombers. A partir del minut 1:33! Bona niiiiiiiiiiiit!

ARA Criatures - 15/06/2021

Què llegim aquesta nit? L'Equilibrista. Una cançó contada de La Tresca i la Verdesca és una de les cinc recomanacions que ens proposa l'Aure Farran al Criatures.

Capçalera article ARA Criatures

Canal Terrassa - 15/06/2021

No sabeu el plaer que suposa poder explicar un dels nostres contes amb el grup al costat tocant la cançó: s'eriça la pell i s'emociona el cor. Això és el que va passar el passat mes de juny a l'Ateneu Candela de Terrassa. Hi vam explicar Soc d'un poble. Una cançó contada de Roba Estesa i l'Anna, la Clàudia, la Laia i l'Alba van tocar la cançó en directe. Tot signat en llenguatge de signes per la Sandra Blake, també de Roba Estesa. Us deixem aquí un petit resum que va fer Canal Terrassa.

Capçalera Canal Terrassa

La invitació a la lectura - 26/05/2021

Segurament ja coneixeu en Jaume Centelles: mestre, un referent en literatura infantil i juvenil i autor de la pàgina La invitació a la lectura. També és qui fa la secció Llibres per somiar, al programa L'ofici d'educar de Catalunya Ràdio. Ens vam retrobar a la Fira de Medinyà i va ser un plaer immens: ser a la fira, compartir-la amb tanta gent i abraçar cares amigues com la seva. Si us ve de gust, podeu fer un cop d'ull al seu article, hi fa un delició resum de la jornada.

Les Nanit amb en Jaume Centelles

TV3 TN Cap de setmana - 24/04/2021

Al Telenotícies de TV3 feien ressó de l'especial de Sant Jordi de l'Icat Kids XS. Amb música i contes, hi havíem de ser i hi vam ser amb en Gerard Quintana.

ICat Kids XS - 24/04/2021

El dia 24 del passat abril vam poder seguir celebrant Sant Jordi, sense que fos 23, veient-nos les cares i amb les famílies de l'Icat Kids XS. Amb la Txell Bonet, en Pau Guillamet i en Gerard Quintana. Celebràvem Els teus somnis. Una cançó contada de Sopa de cabra. A partir del minut 8:00.

 

ARA Criatures Instagram Live - 21/04/2021

Quina conversa més bonica vam tenir amb l'Aure Farran des del perfil Instagram de l'ARA Criatures @aracriatures. Us convidem a escoltar-la perquè us hi expliquem moltes coses, de Nanit i d'Els teus somnis. Una cançó contada de Sopa de cabra.

Capçalera Instagram Live

ARA Criatures - 19/04/2021

Aquest Sant Jordi Els teus somnis. Una cançó contada de Sopa de cabra surt recomanat a l'especial de l'ARA Criatures. I tu? Quin llibre t'has demanat per Sant Jordi? ;)

Capçalera article

Catalunya Ràdio - 09/04/2021

A Catalunya Ràdio, a la secció Llibres per escoltar, feien un especial amb propostes de Sant Jordi. Propostes de petites editorials com nosaltres que, per sobre de tot, vetllem per la qualitat. Nosaltres al minut 02 us hi presentem Les veus del mar. Una cançó contada de Gemma Humet. Per Sant Jordi, explica un conte sempre! :)

Catorze - abril 2021

Catorze, el digital de cultura per excel·lència, ens dedicava un tast editorial amb el conte Els teus somnis. Una cançó contada de Sopa de cabra. Mireu quin especial més deliciós!

Capçalera Catorze

TV Olot - 30/03/2021

Per compromís amb el medi ambient, per coherència i per projecte, formem part del segell Llibre Local. Un segell al que ens hi hem adherit 8 editorials i que esperem que vagi a més, perquè les que en formem part ens comprometem a crear i produir localment. Us ho explicàvem a La Finestra de TV Olot amb les companyes de Pol·len Edicions i al nostre web.

Generalitat de Catalunya - març 2021

Ens agrada el que fem i ens ho creiem. Volem acompanyar-vos, ser amb vosaltres encara que no pugueu fullejar-nos i arribar a tothom: a qui no ens pugui veure també. Per això, d'alguns dels nostres llibres n'hem fet audiocontes i videocontes. I a part del nostre web i canal Youtube, també ens podreu trobar a un recull que ofereix la Generalitat de Catalunya al seu web de la Direcció General de Política Lingüística. I ho compartim amb vosaltres perquè ens fa sentir importants :)

capçalera audiollibres Gencat

Diario de Mallorca - 18/03/2021

La Maria Antònia Roig, il·lustradora d'Els teus somnis. Una cançó contada de Sopa de cabra, ens explica tot el procés creatiu en l'article que el Diario de Mallorca li dedicava el passat març. No us perdeu cap detall d'aquest procés que ha estat tan artesanal!

Capçalera article diario de mallorca

Diari de Girona - 17/03/2021

El dimecres 17 de març sortia el 13a cançó contada de Nanit: Els teus somnis. Una cançó contada de Sopa de cabra i el Diari de Girona en feia ressó amb una petita entrevista a la Núria.

Capçalera article Diari de Girona

La Vanguardia - 26/02/2021

Què va ser abans, l'ou o la gallina? Contes infantils per filosofar. Aquest és el títol de l'article d'Antònia Justicia a La Vanguardia, en què recomana tot de contes infantils per pensar i on hi presenta Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses. Molt recomanable!

Capçalera La Vanguardia Invencibles

ICat Kids XS - 13/02/2021

Obrim programa presentant Les veus del mar. Una cançó contada de Gemma Humet amb Icat Kids XS, amb en Pau Guillamet i la Txell Bonet. I no ho fem un dia qualsevol, ho fem en el dia internacional de la ràdio! Gràcies, Kids XS!

ARA Criatures - 13/02/2021

Novetat: Les veus del mar. Una cançó contada de Gemma Humet a l'ARA Criatures! Quina il·lusió ens fa sempre ser al Criatures i presentar-vos novetats!

Capçalera-criatures-Les-veus-del-mar

El Temps de les Arts - 20/12/2020

El Temps de les Arts és un portal digital de difusió de la cultura catalana que hem tingut el plaer de conèixer aquest 2020. D'aquelles coses bones que posem al sac d'un any tan estranyot. Sabíeu que la Sandra Tello hi recomanava els contes de Nanit en un article d'imprescindibles de Nadal? Llegiu, llegiu...

Article Temps d'Art

Dijous d'Òmnium - 03/12/2020

Cada dijous Òmnium Garrotxa organitza xerrades i presentacions culturals. El dijous 3 de desembre, hi érem, presentant el nostre projecte, amb l'Eva Sargatal. No us perdeu la conversa perquè ens va saber treure tots els secrets i tota la filosofia que hi ha darera de Nanit i no sempre pensem a explicar-vos.

IB3 Ràdio - 18/11/2020

IB3 és la ràdio autònomica de Les Balears i a les 00:00h emeten el Darrer vol a Formentera, un un viatge per les propostes culturals, musicals o socials més innovadores de les Illes. El dilluns 16, pujàvem en aquest darrer vol per comentar la sortida Rumba del temps. Una cançó contada de Joan Miquel Oliver. Atenció que el vol, a partir del minut 25:01, comença a moure's :)

Diario de Mallorca - 12/11/2020

Notícia, notícia! Després de dedicar tota la seva vida a tenir sempre els rellotges a l'hora, un rellotger descobreix que el temps és relatiu! El dimecres 11 de novembre sortia Rumba del temps. Una cançó contada de Joan Miquel Oliver i el Diario de Mallorca ho explicava en un article a la secció de cultura. Us encantarà el conte, la història i l'article. Estem emocionadíssimes de ser a Mallorca!

Capçalera Diario de Mallorca

Surtdecasa.cat - 04/11/2020

Surtdecasa.cat és una una plataforma digital d'informació cultural que us recomanem molt de seguir. Es tracta d'un mitjà que vol donar veu a les propostes culturals de proximitat amb edicions territorials per fer més propera i rellevant la seva oferta. El dimecres 4 de novembre, la Idoia Perich ens hi dedicava una entrevista deliciosa i ens deixava espai per explicar-vos els detalls més sentimentals i filosòfics de la nostra (i esperem que també vostra) petita editorial. Gràcies!

capçalera-entrevista-surtdecasa

Cocoter - 01/10/2020

El Cocoter és una revista infantil trimestral plena d’articles, contes i activitats al voltant de diferents temàtiques. El número de la tardor el dedicaven a la música i hi recomenàven Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses. Gràcies Cocoter!

Teaser Cocoter

ARA Criatures - 19/09/2020

L'ARA Criatures prepara les novetats de tardor i un dels contes que hi presenten és Aigua. Una cançó contada de Cesk Freixas. Una cançó contada pensada per fer entrar la força i la bellesa de la natura a casa. Doneu-hi una ullada, que val la pena!

ARA Criatures Novetats de tardor

TV Olot - 15/09/2020

El dimarts 15 de setembre, al programa La Finestra, de TV Olot, La Núria Batallé, presidenta d'Òmnium Garrotxa, presentava "Els dijous d'Òmnium", un cicle de presentacions en que tindrem l'honor de ser-hi el proper 3 de desembre. A partir del minut 7 podreu sentir com parla de nosaltres. Amb ganes de ser-hi!

La Vanguardia - 12/09/2020

Interessantíssim article sobre l'ecoedició: Perdone, ¿este libro es ecológico? En aquest treball, Xavi Ayén hi explica com les editorials anem fent passos perquè la sostenibilitat en els nostres processos de creació i edició siguin una prioritat. A Nanit ho és, i per això imprimim amb paper certificat i formem part del segell Llibre Local. I per a tu? L'etiqueta ecològica ens els llibres és un criteri de compra? :)

Capçalera article La Vanguardia

Icat KIDS XS - 05/09/2020

IcatKids torna amb un progama dirigit als més petits: Kids XS I a que no sabeu amb qui estrenen temporada? Amb Nanit i Xiula!!! En Pau Guillamet presenta el sorteig a Instagram per guanyar un Polls. Una cançó contada de Xiula i a més, avança la publicació d'Aigua. Una cançó contada de Cesk Freixas. A partir del minut 04:00.

TOT Gràcia - 28/05/2020

La revista del nostre barri natal, TOT Gràcia, ens dedicava un article per parlar de la nostra novetat més petita d'aquest any. Estrenem col.lecció (nanit PETIT) amb un grupàs, ni més ni menys que Xiula! Compte quan obriu les pàgines de Polls. Una cançó contada de Xiula perquè la gratera és inevitable!

TV Lleida - 05/05/2020

El passat dimarts 5 de maig, en ple confinament, el Diari de nit de TV Lleida presentava la feina de Sonia Alins i la seva vivència del confinament, de retruc, també presentava Soc d'un poble. Una cançó contada de Roba Estesa. Un conte preciós que canta a la col·lectivitat i que va ser il.lustrat per la Sonia i en Juanjo Barco. Veieu el reportatge a partir del minut 23:45.

TN migdia de TV3 - 20/04/2020

En un Sant Jordi tan estrany i tan confinat, ens va fer molta il·lusió que la llibreria Pebre Negre recomanés Soc d'un poble. Una cançó contada de Roba Estesa a l'especial "Recomanacions de Sant Jordi" de TV3. Feliç diada i recordeu que Sant Jordi pot ser cada dia.

ARA Criatures - 09/04/2020

ARA Criatures és un suplement del Diari Ara especialitzat en educació i pedagogia i el dijous 9 d'abril hi feien un article amb propostes d'activitats per aquests dies de confinament. Des de Nanit sempre hem volgut que els nostres contes siguin una oportunitat per fer coses junts a casa i sempre els hem enriquit amb propostes pedagògiques que aquests dies estem ampliant per acompanyar-vos. Per nosaltres és un honor que aquestes propostes hi surtin recollides i us ho volíem explicar :)

capçalera article

TN de TV3 - 05/04/2020

El diumenge de la tercera setmana de confinament (potser quan llegiu això us queda molt lluny i hem de fer memòria!), al Telenotícies de TV3 dedicaven un apartat especial a tots els lives, vídeos i concerts online gratuïts que el món de la cultura ens va regalar per fer-nos el confinament més agradable. A partir del minut 57, hi podreu veure els Stay Homas, el Pot Petit, la Dàmaris i, sobretot, Els Amics de les Arts explicant de manera meravellosa el conte Louisiana o els Camps de Cotó. Si no el vau veure, mireu-vos el vídeo. Val molt la pena!

La Ventana de la SER - 09/03/2020

El dilluns 9 de març, la Núria conversava amb en Carles Francino i dos representats d'altres projectes editorials i de foment de la lectura a La Ventana de Radio SER. Va ser un plaer poder explicar què és Nanit i com la vam fundar en un mitjà d'abast espanyol. Podeu escoltar la Núria aquí a partir del minut 17.

Canal Terrassa - 26/02/2020

El dimecres 26 ens trobàvem amb Doctor Prats per parlar del nostre nou conte basat en una de les seves cançons més populars: Tu fas. Una cançó contada que parla de com ens canvia la vida, l'arribada d'un nou membre a la família. El Canal Terrassa de Terrassa Digital era allí per compartir-ho i fer-ne un reportatge preciós!

Ràdio Municipal de Terrassa - 24/02/2020

El dilluns 24 de febrer conversàvem amb la Mariona Tomàs al programa El Submarí de Ràdio Municipal de Terrassa sobre el nostre primer conte de 2020: Tu fas. Una cançó contada de Doctor Prats. Si voleu escoltar el programa sencer, a partir del minut 02:50 ens hi sentireu aquí.

Diari de Terrassa - 22/02/2020

El dissabte 22 de febrer, el Diari de Terrassa redactava un article en què presentava el nostre primer conte de 2020: Tu fas. Una cançó contada de Doctor Prats. Quina il·lusió ser-hi!!!

Capçalera de l'article

La Vanguardia. Diners - 12/01/2020

El diumenge 12 de gener, a secció Diners de La Vanguardia en paper, ens dedicaven unes línies per explicar un cas d'emprenedoria: l'Editorial Nanit. De les cançons en fem contes, apostem per la producció local i un percentatge el destinem a una onegé, tot això i més a l'article que podeu llegir aquí. Orgullosíssimes de ser-hi!

capçalera de l'article de La Vanguardia

Ràdio Cassà - 8/01/2020

Diumenge 12 de gener, a les 11:30h, a les Llimonades de Cassà de la Selva obrim la maleta de contes de Nanit per explicar-vos Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses i a Ràdio Cassà ens feien una entrevista per explicar-ho. Si voleu escoltar una entrevista amb molta música cliqueu aquí!

El Tot Gràcia - 15/12/2019

En el número del 15 de desembre, apareixíem en un article preciós a la revista del barri que ens ha ajudat a créixer a nosaltres i que ha vist néixer el nostre projecte: Gràcia. I a més amb un sorteig per a qui s'hi vulgui apuntar!

TV Girona - 10/12/2019

La Judit Batlle presenta el nostre projecte i el conte Louisiana o els camps de cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les Arts a TV Girona. Ens va acompanyar en el contacontes i taller que vam fer a la llibreria CalMot amb la Txell Darné, il·lustradora del conte.

El Punt Avui - 9/12/2019

El dissabte 7 de desembre érem a la llibreria CalMot de Girona amb la Txell Darné presentant el nostre cinquè conte: Louisiana o els camps de cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les Arts. El Punt Avui va ser amb nosaltes i us ho explicava en el seu número de dilluns 9 de desembre.

Capçalera de l'article d'EL Punt Avui

Criatures - 7/12/2019

Què llegim per Nadal? és una molt bona pregunta que a l'ARA Criatures responen amb tot de propostes de lectures per aquestes festes. Tot de contes preciosos que ens encanten i un d'ells: "Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses". Inevitable é el nostre conte més poètic i parla de la imaginació i del poder de fer cas del que ens diu el cor.

Capçalera de l'entrada de l'ARA Criatures

Dalinianna.com - 1/12/2019

Quin orgull aparèixer com a menció al blog de l'Anna, mestra i mare per vocació. En el seu blog, Dalinianna.com, hi ha penjat una entrada per sobreviure a la bogeria dels regals de Nadal i, entre d'altres propostes amb les que estem fermament d'acord, una de les recomanacions que fa és regalar el nostre cinquè llibre: "Louisiana o els camps cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les arts". Gràcies, Anna!

Memòria de peix - 14/11/2019

Dijous, la Susana Peix i la Meritxell Almirall parlaven al Memòria de peix, d'una de les nostres novetats d'aquest any: Louisiana o els camps cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les arts. Us pengem el tall de l'àudio perquè pugueu escoltar les paraules tan boniques que li van dedicar al conte. Una abraçada, Susana!

Catorze - 14/11/2019

El passat dijous, al digital cultura Catorze, hi sortia un tastet de la nostra darrera cançó contada: Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses. Un dels nostres contes més poètics, que brinda una finestra oberta a la bellesa de viure.

Capçalera de la menció de Nanit al Catorze

Històries - 13/11/2019

Dimecres 13, la Silvia Cantos entrevistava la Núria a Ràdio Argentona. Una bona estona i una bona conversa que us convidem a escoltar. Gràcies, Sílvia!

NOMÀDES - 13/11/2019

NOMÀDES és un projecte impulsat per l'Asun i la Núria, que parla de disseny, cultura, gastronomia, literatura, arquitectura, hotels… Hi trobareu informació interessant i sorprenent molt diversa i un dels posts que hi podreu llegir és una reacomanació sobre les nostres cançons contades. Un honor que us en recomanin la lectura!

 

capçalera post Nòmades

 

La República - 2/11/2019

En el setmanari La República, a les "Recomanacions a cau d'orella" de l'apartat Albumlàdia, presentaven la nostra novetat de novembre: "Louisiana o els camps de cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les Arts", un conte que parla de la família, de la nostàlgia i del món. Us encantarà! ;) 

Capçalera de la menció a La República

ARA criatures - 19/10/2019

El dissabte 19 d'octubre, l'ARA criatures feia una recomanació de novetats editorials per aquesta tardor i un dels contes que hi recomanava era "Louisiana o els camps de cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les Arts". Quin orgull i quin luxe ser-hi!

RubíTV - 16/10/2019

El dilluns 21 d'octubre, fèiem una activitat de presentació a la llibreria Lectors al Tren de Rubí, i la web de Rubí TV en feia ressó anunciant-ho. Gràcies! Quines ganes de ser a Rubí!

El món a RAC1 - 08/10/2019

El dimarts 8 d'octubre, "Louisiana o els camps de cotó" sortia recomanat com a lectura de la setmana a El món a Rac1. Encara no era a les botigues i a RAC1 ja recomanaven una de les nostres cançons contades! Un dia d'aquells en que els somnis es fan realitat :-)

Regió 7 - 28/09/2019

El dissabte 28 de setembre la Montse Forradelles, il·lustradora del conte "Invencibles. Una cançó contada d'Els Catarres" apareixia al Regió 7, diari de Manresa. Hi apareixia perquè ella és manresana i perquè aquell dissabte fèiem una activitat a la llibreria Parcir. Ens ho vam passar pipa!

Capçalera de l'article del Regió7

Ràdio Vilablareix - 24/07/2019

Ràdio Vilablareix fa una entrevista cada divendres, la del 24 de juliol va ser amb la Laia.

Una gran conversa en un poble preciós!

Guia Cler de les Biblioteques de Girona - 01/07/2019

Cada any, les biblioteques públiques de Girona publiquen una proposta de lectures: per l'estiu, per la primavera, per Nadal, per Sant Jordi... i per aquest estiu, recomanen Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango, als petits lectors que ja saben llegir. Que gaudiu molt de la lectura i d'aquest estiu!

Recomanació de lectura Compta amb mi

IcatKids a IcatFM - 29/06/2019

El dissabte 29 compartíem una estona divertida amb en Pau Guillamet, presentador de l'IcatKids i en Jan Riera, membre d'Els Catarres als estudis d'ICatFm. Parlem de la materinitat, la paternitat i del conte que hem fet d'una cançó tan especial com Invencibles!

Enderrock - 26/06/2019

Per celebrar el nostre quart conte, la revista Enderrock ens torna a presentar un concurs per guanyar dos lots amb un conte d'Ara som gegants, de Joan Dausà; i un d'Invencibles, d'Els Catarres. No hi heu participat encara?

imatge de la portada de l'article de l'Enderrock

TN comarques a TV3 - 25/06/2019

"Hi havia una vegada un conte inspirat en una cançó, el conte es diu Bon dia i la cançó és d'Els Pets". Una frase brillant per un reportatge preciós de TV3 que narra un dia compartint el conte a Constantí amb la Dienabou, l'Iman, l'Amira, la Giulia i en Joan Reig, bateria del grup.

1 minut 40" que ens encanta!!!

Ràdio Tremp - 21/06/2019

La Laura Fuses, directora de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, recomana un dels nostres contes, Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango, al programa "A punt de llibre" de Ràdio Tremp. Gràcies per les boniques paraules que ens dediques, Laura, i quina lectura més tendra que en fas!

iCatKids a l'iCat - 16/05/2019

Voleu sentir com en Joan Dausà parla del conte Ara som gegants? A partir del minut 28 en el programa IcatKids, que tant ens encanta, en Joan en parla i parla també de les pors. Ens omple d'orgull sentir les paraules que li dedica al conte. Atenció també perquè Els Amics de les Arts deixen anar una sorpresa inesperada al minut 49. Si en sou fans, segur que us agrada!

Els experts a l'iCat - 16/05/2019

Albert Miralles i Roger Seró parlen amb la Laia Vidal al programa Els experts d'iCat sobre les nostres cançons contades! En parlen amb talls d'en Valentí Gubianas com a il·lustrador i els comentaris de l'Alguer Miquel de Txarango, en Joan Reig d'Els Pets i en Joan Dausà. A partir del minut 23:30 molta teca! Us encantarà!

Olot Televisió - 15/05/2019

En Valentí, il·lustrador de Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango i la Laia Figueras, una de les meitats de Nanit, viuen a La Garrotxa, i per tant, volíem presentar el conte en aquesta preciosa comarca. Ho vam fer el 9 de maig i Olot Televisió hi va ser per resumir la vetllada amb aquesta notícia. Quina estona tan màgica vam construir junts a Olot. Gràcies per ser-hi!

Garrotxa Digital - 15/05/2019

El vespre del 9 de maig a Olot va ser especial. El Garrotxa Digital també en feia ressó i ens dedicava una línies precioses. Podeu veure l'article aquí i llegir el resum de la fantàstica vetllada al nostre blog. Gràcies, Olot!

Capçalera de l'article al Garrotxa Digital

Tarragona Ràdio - 13/05/2019

El dilluns 13 de maig, a Les Entrevistes del programa Ja tardes de Tarragona Ràdio, la Núria explicava la presentació que vam fer del conte Bon dia. Una cançó contada d'Els Pets. Hi va ser en Joan Reig, la Marta Montañá i molts nens, nenes i famílies que ens hi van acompanyar. Visca els contes i visca la música!

Si voleu, al blog us expliquem com va anar i hi podeu veure algunes fotografies.

Diari MÉS digital - 07/05/2019

El dia 6 de maig vam ser a la biblioteca de Constantí per fer una presentació oficial del conte Bon dia. Una cançó contada d'Els Pets. Poder fer-ho amb en Joan Reig va ser tot un honor. Al nostre blog us expliquem com va anar i el Diari MÉS digital el dimarts 7 de maig se'n feia ressó i ens dedicava un article. Gràcies!

Portada de l'article al diari MÉS digital

Olot Televisió - 06/05/2019

Teníem moltes ganes d'explicar el projecte a La Garrotxa, perquè és on viuen La Laia i en Valentí Gubianas, il·lustrador de Compta amb mi, i dilluns 6 de maig, sortíem al programa La Finestra de d'Olot Televisió per presentar els nostres dos primers contes i les presentacions i activitats que faríem a la comarca. A part de presentacions i contes, compartim plató amb en Valentí!

Regió 7 - 28/04/2019

Dissabte 27 d'abril presentàvem Compta amb mi a Navàs, a casa en Valentí, amb l'Alguer Miquel i moltes famílies que ens hi van acompanyar. El dia següent apareixia un article al Regió 7 explicant la vetllada tan bonica que vam viure. Gràcies, Navàs!

Capçalera a l'article del Regió 7 del 28 d'abril

Núvol - 26/04/2019

El divendres 26 d'abril apareixia un article al digital de cultura Núvol, tot un referent en el sector i per tant, tot un orgull que parlessin de nosaltres. Hi voleu donar un cop d'ull?

Capçalera article Núvol 26042019

Diari Ara, Criatures - 20/04/2019

Quin honor sortir a l'Ara Criatures i més de la mà de l'Elisenda Soriguera! Per què fem el que fem i com ho fem? Per què Nanit? Tot això i molt més en aquest article tan genial.

Capçalera de l'article al Criatures del Diari Ara del 20 d'abril de 2019

La República - 20/04/2019

A doble pàgina, al setmanari La República compartíem reportatge amb l'escriptora i il·lustradora Teresa Duran, i defensàvem la Literatura infantil i els contes! Un article de Mercè Miralles en el que ens sentim molt ben representades!

Article del diari La República del 20 d'abril de 2019

Enderrock - 19/04/2019

El divendres 19 d'abril a la revista Enderrock, referent a Catalunya en temes musicals, hi feien un especial en què recomanaven 23 llibres musicals, i Compta amb mi i Bon dia, eren dues de les recomanacions! Què contentes estem!!!

Capçarera de l'article de la revista Enderrock del 19 d'abril

Diari de Girona - 18/04/2019

El dijous 18 d'abril sortíem al Diari de Girona! (la Laia una mica despentinada). Un article on presentàvem el projecte de Nanit, del que n'estem tan orgulloses!

Capçalera de l'article del Diari de Girona del 18 d'abril de 2019

El 9 Nou - 18/04/2019

El dijous 18 d'abril al 9 Nou hi apareixia un petit article que explicava la nostra presentació a la llibreria Petit Tresor de Vic. Ens ho vam passar tan bé! Gràcies per ser-hi i fer-nos sentir tan ben acollides.

Article del diari 9 Nou del 18 d'abril

 

La Vanguardia - 12/04/2019

El divendres 12 d'abril a la secció de Cultura/s de La Vanguardia hi sortim explicant el projecte i qui som. L'article està publicat dins d'un apartat digital, Cuentos que cuentan, que us recomanem seguir si us agrada estar al dia de la Literatura Infantil i Juvenil. Molt, molt interessant! Podeu llegir l'article aquí.

Imatge que acompanya l'article de La Vanguardia

 

L'entrevista a TV Girona - 8/04/2019

El dilluns 8 d'abril la Laia explicava a TV Girona què és Nanit i què volem fer amb l'editorial, com treballem i perquè aquestes dues primeres cançons. Moltes coses en només 12 minuts. Tota una experiència ser en un plató. A veure què us sembla!

Un tastet a Catorze.cat - abril del 2019

A Catorze.cat han fet un petit tastet d'un dels nostres contes: Bon dia. Una cançó contada d'Els Pets. Us el presenten amb molt de gust i molta gràcia. Vegeu-lo aquí, a veure si us agrada!

Foto de presentació de l'article a Catorze.cat

Catalunya en fórmula a Ràdio Valls - 7/04/2019

En Jordi Sugranyes i la Núria al programa Catalunya en fórmula de Ràdio Valls parlen de les dues primeres cançons contades de l'editorial: Bon dia. Una cançó contada d'Els Pets i Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango. Molta música i l'Editorial Nanit a Ràdio Valls!

El Punt Avui - 29/03/2019

El divendres 29 de març sortiem a la contra d'El Punt Avui a les edicions de Barcelona i Girona. Us hi expliquem moltes coses i hi desvetllem el nom de la il·lustradora del que serà el nostre tercer conte. Gràcies!!!

Porció de la contra del diari El Punt Avui del dia 27 de març de 2019

Territori 17 a La Veu de Sant Joan - 27/03/2019

El dimecres 27 de març vam poder explicar el projecte de Nanit i llegir un trosset del conte Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango al magazin Territori 17. Un programa en xarxa de les emissores locals del Vallès Oriental, el Moianès, Osona i el Ripollès. Hi vam ser tant a gust!

iCatKids a iCat FM - 24/03/2019

Des de la seva secció World Tour, el diumenge 24 de març, en Franc Lluís i Giró explicava a l'iCatKids com va anar la presentació de l'editorial que vam fer el 14 de març. I com que l'Alguer Miquel de Txarango hi era, també va poder dir-hi la seva. A partir del minut 24:00, us hi expliquem el món de Nanit i alguna novetat...

Constantí Ràdio - 21/03/2019

El dijous 21 de març de 2019 va ser un plaer explicar a Constantí Ràdio com i per què vam crear el conte de Bon dia.  Al minut 10:54 podreu escoltar la Núria explicant el projecte a en Jordi Martínez i la Noelia Silvero al magazine Un dia més. Gràcies per escoltar-nos!

 

Tarragona Ràdio - 19/03/2019

El dimarts 19 de març de 2019, al programa Ja tardes de Tarragona ràdio ens fan una entrevista i la Núria hi explica el conte Bon dia. Una cançó il·lustrada d'Els Pets, il·lustrat per la Marta Montañá.

VilaWeb - 16/03/2019

El dissabte 16 de març de 2019, la Laia i la Núria exlicàvem el projecte de Nanit al VilaWeb: com convertim una cançó en cançó contada i per què. Podeu llegir tot l'article aquí.

Diari de Tarragona - 16/03/2019

El dissabte 16 de març de 2019, la vella Montserrat sortia en portada al Diari de Tarragona i a la secció Cultura&vida la Núria explicava el projecte de Nanit, juntament amb declaracions d'en Joan Reig, d'Els Pets. Qui honor veure els nostres personatges a tot color en un diari!

Part superior de la portada del Diari de Tarragona del 16 de març de 2019

Regió 7 - 16/03/2019

El dissabte 16 de març de 2019, a la secció Cultures del Regió 7, en Valentí Gubianas, il·lustrador del conte Compta amb mi, explicava com va rebre l'encàrrec del conte, com el va viure i alguns secrets de les il·lustracions. No us el perdeu!

Fotografia parcial de l'article de Regió 7 del 16 de març de 2019

Enderrock.cat - 12/03/2019

El dimarts 12 de març de 2019, a la web de l'Enderrock s'hi explicava el naixement de la nostra petita editorial i es presentaven els dos contes. A més, hi sortjàvem dos packs amb els contes. Quines ganes teníem que la nostra feina i el nostre projecte arribés a més gent! Si voleu llegir l'article, el trobareu aquí.

Soroll a SER Catalunya - 06/03/2019

El dijous 6 de març de 2019, al programa Soroll de La SER Catalunya vam tenir l'oportunitat de presentar l'editorial i vam compartir passions musicals amb en Pere Cardona. Quin plaer ser a l'estudi de Màxim Castillo i Anna Puigvoltes!

Nació digital - 06/03/2019

El dijous 6 de març de 2019, apareixia al NacióDigital de Manresa un primer article que parlava de "Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango". Era el dia que els nostres dos primers contes arribaven a les llibreries. I així ho explicava l'article.

iCatKids a iCat FM - 02/03/2019

El programa iCat Kids del dissabte 2 de març del 2019 va fer menció dels nostres dos primers llibres i van sortejar-ne un exemplar de cada. Aquí podeu escoltar el programa sencer. Atents al minut 01:50, que és quan ens presenten!