Sant Jordi 2024: Regala cançons contades!

El món de Nanit, Propostes pedagògiques, Recomanacions, The Tyets -

Sant Jordi 2024: Regala cançons contades!

Benvinguts al nostre blog especial de Sant Jordi! L'esperat dia de la rosa i el llibre s'acosta, i quina millor manera de celebrar-ho que recomanant algunes lectures plenes de música? A continuació, us presentem una selecció de llibres que combinen la màgia de les lletres amb la melodia de les cançons, perfectes per a aquesta festa tan especial.

Olívia, la cançó contada de The Tyets

La tradició d'anar a festivals sempre ha estat present, i aquesta vegada, més que mai. La família creix, i en el festival que tant els agrada, descobreixen l'arribada de l'Olívia. Ella marcarà una nova generació. Es convertirà en la primera neboda, neta, filla i en la gran d'aquesta nova família. Olívia és un conte basat en la cançó homònima de The Tyets que parla de noves etapes, com l'arribada d'una persona a la família i el que aquesta aventura comporta.

Escriurem. Una cançó contada de Miki Núñez:

Escriurem, és un conte infantil inspirat en la cançó homònima de Miki Núñez. Aquesta obra és una oportunitat per explorar els vincles emocionals que compartim amb aquells que estimem, i com les nostres relacions poden transcendir la distància física.

  • Tema central: "Escriurem" parla d'amor, nostalgia i alegria. A través de la història, es transmet el missatge de la importància de les persones estimades en la nostra vida, i com les seves absències poden inspirar emocions profundes. També s'encoratja a valorar les petites coses, com rebre una carta sorpresa, en un món digitalitzat.

  • Il·lustracions excepcionals: Les il·lustracions de Laura Duran aporten una bellesa única al conte, capturant la calidesa i l'essència de la narrativa amb cada detall. Prepareu-vos per quedar captivats per la seva destresa artística!

  • Autoria de la Cançó: "Escriurem" té com a autors Moliner Abellan, Nil i Núñez Pozo, Miquel, amb els drets de Warner Chappell Music Spain, S.A.U. La música d'aquesta cançó ha inspirat aquesta commovedora història, connectant amb els lectors a través de les seves melodies.

  • Experiències addicionals: Per enriquir l'experiència de lectura, es proporcionen activitats per fer a casa relacionades amb el conte. Descarregueu-les gratuïtament per afegir una dimensió interactiva i educativa a la vostra aventura amb "Escriurem".

  • Col·laboració solidària: Amb cada compra d'aquest conte, estareu contribuint a diversos projectes solidaris que fan una diferència positiva en la comunitat. Descobriu més sobre aquests esforços en el nostre lloc web.

  • Adhesió al segell llibre local: Com a part del nostre compromís amb la comunitat i les creacions locals, estem adherits al segell Llibre Local. Creiem en el valor de les coses fetes a casa i a prop, i ens enorgulleix donar suport al talent local.

Així que no ho dubteu més! Deixeu-vos captivar per la màgia de "Escriurem" i endinseu-vos en aquesta emotiva història que us recordarà la importància de les connexions humanes i la bellesa de les cartes escrites a mà.

Invencibles. Una cançó contada d'Els Catarres:

 

A través d'aquesta història captivadora, els lectors es submergiran en el món imaginatiu i emocionant creat per dos germans. La narrativa ressona amb els sentiments de vincle i aventura, mostrant el poder transformador de la imaginació en la vida quotidiana.

  • Il·lustracions: Les màgiques il·lustracions de Montse Forradelles donen vida als personatges i escenes d'aquest conte, creant un entorn ric en detalls i emocions.

  • Escolta la cançó: Per aquells que desitgin gaudir de la melodia que va inspirar aquest conte, la cançó "Invencibles" està disponible per a escoltar tant a Youtube com a Spotify.

  • Activitats relacionades: Per enriquir l'experiència de lectura, es proporcionen activitats per fer a casa que es relacionen amb els temes i personatges del conte. Aquestes activitats es poden descarregar gratuïtament per estimular la imaginació i la creativitat dels lectors més joves.

  • Col·laboració solidària: Amb cada compra d'aquest conte, es contribueix a diversos projectes solidaris que fan una diferència positiva en la comunitat. Més informació sobre aquests projectes es troba disponible per aquells interessats a col·laborar.

  • Adhesió al segell llibre local: Aquest conte està adherit al segell Llibre Local, que promou i valora les creacions locals i fetes a prop. A través d'aquesta adhesió, es dóna suport al talent i la cultura de la comunitat local.

Amb aquestes informacions, esperem que els lectors es sentin més connectats amb la història i els seus missatges, així com amb les iniciatives que hi ha darrere. Que "Invencibles" continuï inspirant aventures i vincles entre els germans i els lectors de totes les edats

Alegria. Una cançó contada d'Antònia Font:

Benvinguts a una aventura plena de descobriments, somriures i petits detalls que fan la vida més especial. "Alegria" és més que un simple conte, és una oda als moments que omplen els nostres cors de felicitat, tal com ens recorda la cançó homònima d'Antònia Font. A través d'aquesta història, els lectors viuran una experiència enriquidora protagonitzada per n'Antònia, una nena en busca d'un trésor perdut.

Amb l'ajuda de les il·lustracions màgiques de Petra Pericàs, els lectors es submergiran en un món ple de colors i emocions. A mesura que n'Antònia descobreix petits fragments de la seva alegria perduda, els lectors també experimentaran el poder transformador dels petits detalls de la vida.

Sabies que...

  • Pots reviure la màgia de la cançó "Alegria" a través de plataformes com Youtube i Spotify, acompanyant la lectura amb la música que ha inspirat aquesta emotiva història.

  • Per a aquells moments de diversió i creativitat a casa, et oferim activitats relacionades amb el conte. Descarrega-les gratuïtament per aprofundir en els temes explorats i estimular la imaginació dels més petits.

  • La teva compra no només et portarà un conte ple de significat, sinó que també col·laboraràs amb diferents projectes solidaris. Cada exemplar venut contribueix al suport de causes importants per a la nostra comunitat.

  • Com a part del segell Llibre Local, estem compromesos amb les creacions fetes a casa i a prop. En adquirir "Alegria", estàs donant suport a l'art i la cultura locals.

  • Explora la nostra col·lecció de altres cançons contades, on trobaràs més històries inspirades en la música que ens commou i ens inspira.

Alegria és més que un conte, és una experiència compartida que recorda als lectors la importància dels petits moments de felicitat a les nostres vides. Deixa que aquesta història et porti a un viatge d'autodescobriment i alegria.

La llegenda de Sant Jordi. Una cançó contada" d'Ambauka:

La llegenda de Sant Jordi és un conte basat en la cançó homònima d'Ambauka, un grup de música familiar que no et pots perdre!

El conte, il·lustrat per en J. Miquel Janés, ens explica aquesta llegenda tan coneguda, però en capgira una mica el final per posar el món de cap per avall!

  • Tot és sempre com sembla a primera vista?
  • Que hem sentit mai el punt de vista del drac?
  • Segur que la princesa no té res a dir en aquesta història?

Deixa que t'expliquem la llegenda com mai abans te l'han explicada :)

I aquí no acaba tot, perquè aquest conte inclou dues cançons: la de La llegenda de Sant Jordi i la del Drac Qüí! Ja saps on és Viladrac i què hauràs de fer per poder-hi entrar?

Tu fas. Una cançó contada de Doctor Prats:

Benvinguts a una aventura plena de família, amor i diversitat. "Tu Fas" és més que una simple cançó, és un conte infantil que captura l'essència de la família en totes les seves formes i colors. Basat en la cançó homònima de Doctor Prats, aquest conte és una oda a l'amor i la importància de les persones que ens envolten.

Amb il·lustracions màgiques creades per Laia Carrera Crespo, "Tu Fas" pren vida per aconseguir unir i emocionar grans i petits. És una oportunitat per explicar als nostres éssers estimats com d'especial i vital és la seva presència a les nostres vides.

Sabies que...

  • Pots gaudir de la melodia de "Tu Fas" a través de plataformes com Youtube i Spotify, acompanyant la lectura amb la música que inspira aquesta història emocionant.

  • Per a aquells moments de creativitat i diversió a casa, et oferim activitats relacionades amb el conte. Descarrega-les gratuïtament per potenciar la imaginació dels més petits i compartir moments únics en família.

  • La teva compra no només et portarà un conte ple de significat, sinó que també col·laboraràs amb diferents projectes solidaris. A través de cada exemplar venut, estarem contribuint al suport de causes importants per a la nostra comunitat.

  • Com a part del segell Llibre Local, creiem en la importància de les creacions fetes a casa i a prop. Així que en adquirir "Tu Fas", estàs donant suport a l'art i la cultura locals.

  • No oblidis explorar la nostra col·lecció de altres cançons contades, on trobaràs més històries inspirades en la música que ens fa vibrar i ens commou.

Vols més propostes?! www.nanit.cat

 

 


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.