Els nostres col·laboradors

Joana Casals

Dissenyadora, il·lustradora i maquetadora

Va començar dissenyant-nos el logo i s’ha acabat convertint en la nostra dissenyadora i maquetadora. De fet, és la nostra consultora estilística pel que fa a molts dels temes de Nanit. Sempre respon amb paciència infinita i màxima adaptabilitat. Entre altres treballs, trobareu el seu gust exquisit, fresc i modern a la revista elculturista.cat, on col·labora, i en molts i diversos altres projectes. Aviat sortirà publicat el seu propi llibre: Yo y el mundo.

Si voleu veure la seva feina i saber més d’ella, la podeu seguir a Instagram @joanacasalspelegri

 

Anna Gelats

Il·lustradora de la web de Nanit

L'Anna és llicenciada en Belles Arts i diplomada en Educació Social. Actualment segueix formant-se en el món de la il·lustració infantil i de la joieria. És de Vidreres però viu a Santiago de Compostel.la i allà hi té la seva paradeta de dibuixos. Diu que sempre té un llapis a punt, la imaginació volant i que dibuixar ens fa lliures! Recorda com des de ben petita, les línies al trobar-se prenien sentit i si, a més a més, hi posava color, ja era una "súper creació fantàstica", o això era el que a ella li semblava.  Encara ara, segueix viatjant en aquest camí, constant i infinit, ple de colors i formes on construeix històries i somnis plens de vida!

Per conèixer-la millor, visiteu el seu perfil a Instagram @lanitdepaper

 

Marta Montañá

Il·lustradora de "Bon dia. Una cançó contada d’Els Pets"

La Marta va néixer a Badalona i ara viu a Torroella de Montgrí. Va estudiar il·lustració i ha participat en cursos sobre àlbum il·lustrat i procediments tècnics. Sobretot ha il·lustrat contes i llibres de text per a diverses editorials i també ha publicat a França, els Estats Units, la Xina i Amèrica Llatina. Actualment complementa la seva faceta artística amb la de docent i imparteix cursos d’il·lustració per a grans i petits. La Marta és de les que escolta, amb un somriure sempre als llavis, capta la idea, se la fa seva i la porta més enllà encara del que tu havies imaginat. Un resum per descriure una gran professional i una millor persona.

Si la voleu conèixer més i veure les seves il·lustracions, entreu al seu web  o seguiu-la a Instagram @marta_montanya

 

Valentí Gubianas

Il·lustrador de ·Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango·

Va néixer a Navàs “davant de l'estació d'un tren que no tenia pressa”. De petit, li agradava molt dibuixar però va ser anys més tard, a l'Escola Massana, quan va descobrir l'ofici d'il·lustrador. Va publicar el seu primer llibre l'any 1995 i des de llavors no ha deixat d’il·lustrar per a diverses editorials. També fa murals de gran format i col·labora en diferents iniciatives socials. En Valentí diu que “il·lustrar llibres i murals és el meu ofici, que faig, sobretot, amb el cor i amb el cap” i, quan tens l’oportunitat de treballar amb ell, veus que realment és així. Una persona pacient de creativitat i compromís il·limitats.

Si voleu descobrir les il·lustracions d’en Valentí i conèixer la seva trajectòria, podeu seguir-lo a Instagram @valentigubianas_illustration o visiteu el seu web.

 

Jorgina Juvé

Il·lustradora del nostre tercer conte, que ben aviat podreu llegir!

La Jorgina es va llicenciar en Belles Arts i un xic més tard va descobrir una de les seves grans passions: la il·lustració. Viu a Barcelona, però si no la hi trobeu, busqueu per muntanyes i boscos, per on li encanta perdre’s. Li podeu dir Jorg o Gina, i és tan polifacètica com el seu nom indica. Ha il·lustrat contes i cartells i ha col·laborat amb escoles i revistes. Li encanta jugar amb el traç i busca expressar-se sobretot a través de colors forts i vius. Les seves il·lustracions plasmen a la perfecció el seu cor immens.

Si la voleu seguir a Instagram, la descobrireu com a @jorg_and_gina. També podeu visitar el seu web.