Els nostres col·laboradors

Joana Casals

Dissenyadora, il·lustradora i maquetadora

Va començar dissenyant-nos el logo i s’ha acabat convertint en la nostra dissenyadora i maquetadora. De fet, és la nostra consultora estilística pel que fa a molts dels temes de Nanit. Sempre respon amb paciència infinita i màxima adaptabilitat. Entre altres treballs, trobareu el seu gust exquisit, fresc i modern a la revista elculturista.cat, on col·labora, i en molts i diversos altres projectes com el seu llibre: Yo y el mundo.

Si voleu veure la seva feina i saber més d’ella, la podeu seguir a Instagram @joanacasalspelegri

 

Anna Gelats Llobet

Il·lustradora de la web i del conte "Aigua. Una cançó contada de Cesk Freixas"

L'Anna és llicenciada en Belles Arts i diplomada en Educació Social. Actualment segueix formant-se en el món de la il·lustració infantil i de la joieria. És de Vidreres i diu que sempre té un llapis a punt, la imaginació volant i que dibuixar ens fa lliures! Recorda com des de ben petita, les línies al trobar-se prenien sentit i si, a més a més, hi posava color, ja era una "súper creació fantàstica", o això era el que a ella li semblava.  Encara ara, segueix viatjant en aquest camí, constant i infinit, ple de colors i formes on construeix històries i somnis plens de vida!

Per conèixer-la millor, visiteu el seu perfil a Instagram @lanitdepaper

 

Marta Montañá

Il·lustradora de "Bon dia. Una cançó contada d’Els Pets"

La Marta va néixer a Badalona i ara viu a Torroella de Montgrí. Va estudiar il·lustració i ha participat en cursos sobre àlbum il·lustrat i procediments tècnics. Sobretot ha il·lustrat contes i llibres de text per a diverses editorials i també ha publicat a França, els Estats Units, la Xina i Amèrica Llatina. Actualment complementa la seva faceta artística amb la de docent i imparteix cursos d’il·lustració per a grans i petits. La Marta és de les que escolta, amb un somriure sempre als llavis, capta la idea, se la fa seva i la porta més enllà encara del que tu havies imaginat. Un resum per descriure una gran professional i una millor persona.

Si la voleu conèixer més i veure les seves il·lustracions, entreu al seu web  o seguiu-la a Instagram @marta_montanya

 

Valentí Gubianas

Il·lustrador de "Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango"

Va néixer a Navàs “davant de l'estació d'un tren que no tenia pressa”. De petit, li agradava molt dibuixar però va ser anys més tard, a l'Escola Massana, quan va descobrir l'ofici d'il·lustrador. Va publicar el seu primer llibre l'any 1995 i des de llavors no ha deixat d’il·lustrar per a diverses editorials. També fa murals de gran format i col·labora en diferents iniciatives socials. En Valentí diu que “il·lustrar llibres i murals és el meu ofici, que faig, sobretot, amb el cor i amb el cap” i, quan tens l’oportunitat de treballar amb ell, veus que realment és així. Una persona pacient de creativitat i compromís il·limitats.

Si voleu descobrir les il·lustracions d’en Valentí i conèixer la seva trajectòria, podeu seguir-lo a Instagram @valentigubianas_illustration o visiteu el seu web.

 

Jorgina Juvé

La Jorgina Juvé dibuixada per ella mateixa
Il·lustradora d' "Ara som gegants. Una cançó contada de Joan Dausà"

La Jorgina es va llicenciar en Belles Arts i un xic més tard va descobrir una de les seves grans passions: la il·lustració. Viu a Barcelona, però si no la hi trobeu, busqueu per muntanyes i boscos, per on li encanta perdre’s. Li podeu dir Jorg o Gina, i és tan polifacètica com el seu nom indica. Ha il·lustrat contes i cartells i ha col·laborat amb escoles i revistes. Li encanta jugar amb el traç i busca expressar-se sobretot a través de colors forts i vius. Les seves il·lustracions plasmen a la perfecció el seu cor immens.

Si la voleu seguir a Instagram, la descobrireu com a @jorg_and_gina. També podeu visitar el seu web.

 

Montse Forradelles

La Montse Forradelles dibuixada per ella mateixa
Il·lustradora d' "Invencibles. Una cançó contada d'Els Catarres"

La Montse és de Manresa i és una dona de conviccions i creativitat il·limitada. Es va formar en arts plàstiques i disseny i té coneixements i experiència en gravat, serigrafia i enquadernació artística. És de traç ràpid, idees clares i dibuix personalitzat. Viu el que fa i ho transmet a través dels colors. Pinta murals, omple parets d’alegria i dissenya el que calgui plasmant les idees a través de línies i colors. També ha col·laborat en el disseny i creació de la sèrie infantil “Les coses de la Martina”, visiteu el seu web si en voleu veure un capítol.

A instagram la trobareu amb el perfil @mforradelles i si voleu veure què fa, el seu web és www.mforradelles.com

 

Txell Darné

La Txell Darné dibuixada per ella mateixa.
Il·lustradora de "Louisiana o els camps de cotó. Una cançó contada d'Els Amics de les Arts"

La Txell és dolçor i passió en tot el que fa, potser per això la llista de projectes en els que ha participat impressiona. És de Banyoles i allà és on té l’estudi de disseny i il·lustració Canseixanta. Ha il·lustrat diversos contes, forma part de l’equip de creació de jocs de Londji, i ha participat en molts concursos en els que ha sortit premiada amb molt de prestigi. La seva font d'inspiració són tres petits tresors que omplen casa seva :)

Podeu seguir la seva carrera i gaudir de les seves creacions al seu web o a través del seu perfil a Instagram. Us enamorarà!

 

Gemma Capdevila

Il·lustració de la Gemma Capdevila
Il·lustradora d'Inevitable. Una cançó contada d'Oques Grasses

La Gemma és il·lustradora i viu als peus del Montseny. Va començar a dibuixar com tothom: un dia va agafar un llapis i ja no va deixar-lo mai. "Tot el buit que deixa el que no veuen els meus ulls, l'omplo amb el que puc imaginar”, diu, i això fa: amb els seus colors i els seus llapis, omple el món d’imaginació, poesia i natura. La seva font d’inspiració? El que passa al bosc quan no hi ha ningú per veure-ho i les preguntes i respostes que va trobant i plasmant en els papers que decideix omplir de colors.

Si la voleu conèixer, us convidem a viatjar amb ella a través de les imatges del seu perfil a Instagram i la seva feina al seu web. Esperem que gaudiu tant com nosaltres de la seva màgia!

 

Laia Carrera Crespo

Una Il·lustració de la Laia Carrera
Il·lustradora de Tu fas. Una cançó contada de Doctor Prats

La Laia és alegria, senzillesa i passió. Ara és il·lustradora, però el seu bagatge és una barreja d’educació, música i art. Viu al Montseny, entre arbres, rius i persones boniques; tan boniques com ella. Ha col·laborat amb biblioteques, ajuntaments i associacions, i ha escrit i il·lustrat llibres propis i d’altres editorials. El seu objectiu amb les seves creacions és ben clar: «que puguin remoure i emocionar, encara que només sigui un bocí, tant a petits com a grans».

Ella sempre diu que li agrada donar llum a les petites coses, descobriu-les al seu compte d'Instagram o al seu web.

Sonia Alins i Juanjo Barco

Retrat Sonia Alins i Juanjo Barco
Il·lustradors de Soc d'un poble. Una cançó contada de Roba Estesa

La Sonia és una infatigable exploradora de l'art que s'inspira en el món dels somnis i la poesia. Així, les seves il·lustracions són bonics poemes visuals d'extrema delicadesa que amaguen metàfores, desitjos i moltes històries, gairebé exclusivament protagonitzades per dones. Les seves obres s'han exposat arreu del món i han rebut nombrosos reconeixements i premis internacionals. A la Sonia també li encanta dibuixar amb el Juanjo Barco, la seva parella. Tots dos fan un gran equip i junts van crear l'estudi Alins ilustración, on uneixen la seva experiència, entrega i passió per crear projectes dirigits principalment al públic infantil.

Deixeu-vos endur pel compte d’Instagram de la Sonia o visiteu el web de l’estudi si els voleu conèixer una miqueta més.

Àfrica Fanlo

l'Àfrica Fanlo
Il·lustradora de Polls. Una cançó contada de xiula

L’Àfrica és il·lustradora, però també és una capsa plena de sorpreses. El traç és la seva passió, però també treballa altres disciplines com el vídeo i l’animació. És directora d’art i realitzadora a la  productora audiovisual Thetreeonthesea i ho combina donant classes al seu espai, la Caseta dels Arbres, on acompanya il·lustradors professionals i persones que vulguin descobrir-se en el món de la il·lustració: un món de màgia i color.

No us deixarà indiferents si la visiteu al seu compte d’Instagram o al seu web.