Els nostres col·laboradors

Joana Casals

Dissenyadora, il·lustradora i maquetadora

Va començar dissenyant-nos el logo i s’ha acabat convertint en la nostra dissenyadora i maquetadora. De fet, és la nostra consultora estilística pel que fa a molts dels temes de Nanit. Sempre respon amb paciència infinita i màxima adaptabilitat. Entre altres treballs, trobareu el seu gust exquisit, fresc i modern a la revista elculturista.cat, on col·labora, i en molts i diversos altres projectes. Aviat sortirà publicat el seu propi llibre: Yo y el mundo.

Si voleu veure la seva feina i saber més d’ella, la podeu seguir a Instagram @joanacasalspelegri

 

Anna Gelats

Il·lustradora de la web de Nanit

L'Anna és llicenciada en Belles Arts i diplomada en Educació Social. Actualment segueix formant-se en el món de la il·lustració infantil i de la joieria. És de Vidreres però viu a Santiago de Compostel.la i allà hi té la seva paradeta de dibuixos. Diu que sempre té un llapis a punt, la imaginació volant i que dibuixar ens fa lliures! Recorda com des de ben petita, les línies al trobar-se prenien sentit i si, a més a més, hi posava color, ja era una "súper creació fantàstica", o això era el que a ella li semblava.  Encara ara, segueix viatjant en aquest camí, constant i infinit, ple de colors i formes on construeix històries i somnis plens de vida!

Per conèixer-la millor, visiteu el seu perfil a Instagram @lanitdepaper

 

Marta Montañá

Il·lustradora de "Bon dia. Una cançó contada d’Els Pets"

La Marta va néixer a Badalona i ara viu a Torroella de Montgrí. Va estudiar il·lustració i ha participat en cursos sobre àlbum il·lustrat i procediments tècnics. Sobretot ha il·lustrat contes i llibres de text per a diverses editorials i també ha publicat a França, els Estats Units, la Xina i Amèrica Llatina. Actualment complementa la seva faceta artística amb la de docent i imparteix cursos d’il·lustració per a grans i petits. La Marta és de les que escolta, amb un somriure sempre als llavis, capta la idea, se la fa seva i la porta més enllà encara del que tu havies imaginat. Un resum per descriure una gran professional i una millor persona.

Si la voleu conèixer més i veure les seves il·lustracions, entreu al seu web  o seguiu-la a Instagram @marta_montanya

 

Valentí Gubianas

Il·lustrador de "Compta amb mi. Una cançó contada de Txarango"

Va néixer a Navàs “davant de l'estació d'un tren que no tenia pressa”. De petit, li agradava molt dibuixar però va ser anys més tard, a l'Escola Massana, quan va descobrir l'ofici d'il·lustrador. Va publicar el seu primer llibre l'any 1995 i des de llavors no ha deixat d’il·lustrar per a diverses editorials. També fa murals de gran format i col·labora en diferents iniciatives socials. En Valentí diu que “il·lustrar llibres i murals és el meu ofici, que faig, sobretot, amb el cor i amb el cap” i, quan tens l’oportunitat de treballar amb ell, veus que realment és així. Una persona pacient de creativitat i compromís il·limitats.

Si voleu descobrir les il·lustracions d’en Valentí i conèixer la seva trajectòria, podeu seguir-lo a Instagram @valentigubianas_illustration o visiteu el seu web.

 

Jorgina Juvé

La Jorgina Juvé dibuixada per ella mateixa
Il·lustradora d' "Ara som gegants. Una cançó contada de Joan Dausà"

La Jorgina es va llicenciar en Belles Arts i un xic més tard va descobrir una de les seves grans passions: la il·lustració. Viu a Barcelona, però si no la hi trobeu, busqueu per muntanyes i boscos, per on li encanta perdre’s. Li podeu dir Jorg o Gina, i és tan polifacètica com el seu nom indica. Ha il·lustrat contes i cartells i ha col·laborat amb escoles i revistes. Li encanta jugar amb el traç i busca expressar-se sobretot a través de colors forts i vius. Les seves il·lustracions plasmen a la perfecció el seu cor immens.

Si la voleu seguir a Instagram, la descobrireu com a @jorg_and_gina. També podeu visitar el seu web.

 

Montse Forradelles

La Montse Forradelles dibuixada per ella mateixa
Il·lustradora del nostre quart conte, una cançó contada d'Els Catarres.

La Montse és de Manresa i és una dona de conviccions i creativitat il·limitada. Es va formar en arts plàstiques i disseny i té coneixements i experiència en gravat, serigrafia i enquadernació artística. És de traç ràpid, idees clares i dibuix personalitzat. Viu el que fa i ho transmet a través dels colors. Pinta murals, omple parets d’alegria i dissenya el que calgui plasmant les idees a través de línies i colors. També ha col·laborat en el disseny i creació de la sèrie infantil “Les coses de la Martina”, visiteu el seu web si en voleu veure un capítol.

A instagram la trobareu amb el perfil @mforradelles i si voleu veure què fa, el seu web és www.mforradelles.com