Nosaltres

Som la Núria i la Laia, amigues, companyes de somnis, il·lusions, converses... i ara, amb Nanit, sòcies.

Ens vam conèixer fa uns vint anys a l’esplai. Érem monitores i entre reunions, assemblees i campaments vam aprendre a treballar juntes. Durant aquests anys hem anat creixent i hem seguit diferents camins, però sempre hem continuat compartint somnis i il·lusions, i amb Nanit, la nostra petita editorial, ens hem atrevit a fer-ne realitat alguns.

 

Qui som? Ens defineixes moltes coses, però per fer-vos un breu resum, us direm que... 


Foto Núria Puyuelo, confundadora de l'Editorial Nanit

 

La Núria és filòloga catalana i té un màster en edició i un postgrau en periodisme escrit. Des de fa uns quants anys, es dedica al món de la correcció, traducció i l'edició literària. Està especialitzada en l'àmbit de la literatura infantil i juvenil. També redacta continguts i coordina externament projectes editorials. Té experiència com a periodista i ha redactat diversos reportatges, entrevistes i articles d’opinió per a diferents mitjans.

 

 


Foto Laia Figueras, cofundadora Editorial Nanit

 

La Laia és llicenciada en Traducció i Interpretació, tot i que la seva vocació sempre ha estat l'educació i la formació. Ha estat sempre vinculada al món del lleure i durant molts anys ha estat professora de secundària de llengües i literatura. Ha cursat estudis en psicologia i s'ha anat especialitzant en Educació Emocional i Educació Viva. Ha participat en la redacció de diversos llibres relacionats amb el món educatiu.