Nanit: una qüestió de principis

El món de Nanit -

Nanit: una qüestió de principis

A l’hora de pensar com seria la nostra editorial, quin tipus de contes infantils publicaríem i com serien aquest contes, com a sòcies hem hagut de compartir moltes xerrades i molta filosofia. Cosa que ens ha pres temps, però ens ha regalat maduresa, creixement i cohesió. Hi ha hagut moltes decisions en les quals ens hem posat d’acord ràpid, però una de les que teníem consensuada fins i tot abans de parlar-ne, era la idea que els nostres contes són d’aquí i per tant, estarien fets aquí, per gent d’aquí.

I quins són els criteris per delimitar aquest “aquí”? Per una banda, malgrat pugui semblar una contradicció, el planeta en el seu global: de Terra només n’hi ha una, és preciosa i de moment sembla que única, per tant volem cuidar-la. Així doncs, treballem i treballarem intentant reduir al mínim la contaminació generada pel transport i apostant per empreses que siguin responsables en la gestió dels residus. Per altra banda, el país: és a Catalunya on ens ha tocat néixer i on hem decidit viure, per tant és aquí on volem pagar els impostos i generar llocs de treball. Cada país i tros de terra està ple de professionals creatius i preparats, Catalunya també, i som de les que creiem que no ens cal anar a buscar a fora el que tenim a prop.

Així doncs, i d’acord amb aquests principis, ens hem adherit al segell Llibre Local, per tal de formalitzar i fer públic aquest compromís i que ens pugueu exigir en qualsevol moment el seu compliment. És cert que d’una altra manera els nostres contes podrien ser més barats, però així n’estem més orgulloses i ens sentim millor quan els veiem a les mans dels vostres fills.


Cadascú fa la seva tria, aquesta és la nostra i així volem que sigui Nanit.

 

Text: Laia Figueras


3 comentaris

 • Laia

  Us he descobert una mica per casualitat i m’ha encantat la vostra iniciativa. Em compraria tota la col·lecció!

 • elsa

  Que bell i compromès vostre projecte!! Molta sort!!!
  És un plaer saber que hi ha editors amb aquests sentiments!

 • Leo

  senzillament genials, això és el que sou, us desitjo molta sort en aquest projecte

Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.