El món de Nanit RSS

El món de Nanit, Propostes pedagògiques, Recomanacions, The Tyets -

Benvinguts al nostre blog especial de Sant Jordi! L'esperat dia de la rosa i el llibre s'acosta, i què millor manera de celebrar-ho que recomanant algunes lectures plenes de música? A continuació, us presentem una selecció de llibres que combinen la màgia de les lletres amb la melodia de les cançons, perfectes per a aquesta festa tan especial.

Vull llegir-ne més

El món de Nanit, Propostes pedagògiques, Recomanacions -

La llegenda de Sant Jordi de la cançó contada d'Ambauka arriba en la seva 2a edició! Aquest Sant Jordi, regalar cançons contades serà l'última moda!

Vull llegir-ne més

El món de Nanit, The Tyets, The Tyets - Olívia -

La família creix, i en el festival que tant els agrada, descobreixen l'arribada de l'Olívia. Ella marcarà una nova generació. Es convertirà en la primera neboda, neta, filla i en la gran d'aquesta nova família. “Olívia” és un conte basat en la cançó homònima de The Tyets que parla de noves etapes, com l'arribada d'una persona a la família i el que aquesta aventura comporta.

Vull llegir-ne més

El món de Nanit -

Ens agrada que sapigueu com fem les coses i, sobretot, que sapigueu que les fem amb amor i dedicació. Per això, en aquets post us expliquem com fem els contes a Nanit. Primer pensem la cançó, després escrivim el text, presentem la proposta al grup i contactem la il·lustradora. Després comença el procés de maquetació, revisió i impressió.

Vull llegir-ne més

El món de Nanit, Propostes pedagògiques -

Diuen que de les crisis sempre en surten oportunitats i aquesta filosofia ens encanta. Malgrat la situació generada pel Covid-19, que la duem al cor i la hi durem sempre, gràcies al confinament vam poder estrenar la secció Jocs i activitats i ens fa tanta il·lusió que ho volem escampar als quatre vents i explicar-vos d'on ve. Concebem els nostres contes com una porta per crear moments en família. Moments de lectura i de música que puguin portar a parlar, confiar, jugar i créixer plegats, per això al final dels nostres contes sempre us proposem activitats per tornar a reobrir el...

Vull llegir-ne més