EL GRUP MUSICAL THE TYETS PUBLIQUEN “OLÍVIA” AMB L’EDITORIAL NANIT

El món de Nanit, The Tyets, The Tyets - Olívia -

EL GRUP MUSICAL THE TYETS PUBLIQUEN “OLÍVIA” AMB L’EDITORIAL NANIT

“Olívia”, la icònica cançó de The Tyets, pren vida en format conte amb la màgia de les il·lustracions de Laia Berloso. Aquesta cançó contada ja està disponible online i a llibreries.

UNA CANÇÓ CONTADA DE THE TYETS

Des de fa dos anys, “ Olívia” ressona cantada a ple pulmó a tots els concerts i festivals on participen The Tyets. La lletra, que explica com un dels artistes va assabentar-se que seria tiet enmig del Festival Embassa’t, s’ha fet universal i ha viatjat molt més enllà del nucli familiar mataroní. Ara, Olívia fa un pas més enllà i es converteix en una oda a les noves etapes de la vida i als vincles familiars.

Laia Berloso Clarà (Girona, 1991) és graduada en Educació amb menció d’Arts Visuals i Plàstiques. Després de combinar la docència amb estudis d’Il·lustració Infantil a EINA Barcelona, s’endinsa en la seva vocació que és la il·lustració infantil. Actualment, treballa com a il·lustradora publicant àlbums il·lustrats i col·laborant amb diverses editorials del sector infantil i juvenil. 

L’editorial Nanit (d’Editorial Mediterrània) amplia amb “Olívia” la seva col·lecció de cançons contades i es converteix en el 21è grup que veu convertida en conte una peça musical pròpia. Abans ja hi ha passat Txarango, Els Pets, Joan Dausà o Antònia Font, entre d’altres. La novetat és una aposta de cara a la propera diada de Sant Jordi i estarà disponible a llibreries a partir del 13 de març.

UN REGAL PERFECTE PER ANUNCIAR L’ARRIBADA DE NOVES GENERACIONS

A través de les seves pàgines, explorem les emocions i les transformacions que sorgeixen dins la família quan arriba una nova vida. Des de la por a l'emoció, passant per la revelació i la felicitat, “Olívia” ens guia a través d'un viatge profundament humà. És un recordatori tendre de la importància de la família i dels moments que ens defineixen. En format conte il·lustrat, “Olívia” captura l'esperit de la cançó original mentre ens emociona i inspira en igual mesura i esdevé el regal perfecte per compartir notícies com l'arribada d'una nova generació.

A la primera pàgina d'aquesta aventura, trobareu un espai especial per dedicar a aquella persona que està a punt de convertir-se en pare, mare, avi, tiet... Una oportunitat per capturar aquest moment únic i immortalitzar-lo.

SINOPSI

La tradició d'anar a festivals sempre ha estat present, i aquesta vegada, més que mai. La família creix, i en el festival que tant els agrada, descobreixen l'arribada de l'Olívia. Ella marcarà una nova generació. Es convertirà en la primera neboda, neta, filla i en la gran d'aquesta nova família. “Olívia” és un conte basat en la cançó homònima de The Tyets que parla de noves etapes, com l'arribada d'una persona a la família i el que aquesta aventura comporta.

SOBRE THE TYETS

Naturals de Mataró, The Tyets, format per Oriol de Ramon i Xavier Coca, es van conèixer quan anaven a l’escola de música. Després de formar part de diverses bandes, l’any 2018 van decidir començar amb aquest projecte musical només amb un ordinador i un micròfon. Actualment, ja tenen més de 570.000 oients mensuals a Spotify i componen cançons amb barreja de rock alternatiu, indie i elements electrònics, se’ls coneixen cançons tant com “bailoteo”, “coti x coti”, “RRHH”, “La platja” o “Olívia”.

Amb un any ple de concerts per tot el territori català i propagant-se cap a Madrid i algunes de les ciutats més importants d’Europa com Londres, Dublín o Brussel·les, han aconseguit estar en el top 50 de discs més venuts de l’Estat Espanyol al 2023.

La seva música ha traspassat fronteres i sobretot generacions i ha aconseguit entrar i formar part de la vida de moltes famílies per la seva manera tan propera de viure la música.

Ja teniu Olívia disponible a la nostra web i a totes les llibreries! 


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.