Festivals de música RSS

Festivals de música, Nanit en ruta -

Reserveu-vos el primer cap de setmana d'octubre perquè és quan fan el Petits Camaleons, un festival que us recomanem molt, molt i molt.

Es tracta d'un dels primers festivals de música dirigit al públic infantil. A partir d'ell han sortit altres propostes molt interessants i que celebrem, perquè permeten que grans i petits escoltem en horari i format familiar la música que ens agrada, però ells van ser uns dels pioners.

Vull llegir-ne més

Festivals de música, Nanit en ruta -

Clownia és una ciutat màgica que dura quatre dies on tot és possible. És un festival de música, diversió i consciència que ens convida a viatjar, créixer i divertir-nos. En aquest article us en donem quatre pinzellades i us oferim uns quants consells per poder viure el Clownia en família. També us hi expliquem la nostra experiència com a Nanit. Aquest any, amb la col·laboració d'altres editorials, hi hem muntat i hem viscut en primera persona la Biblioteca del Clownia!

Vull llegir-ne més

Festivals de música, Nanit en ruta -

Quan planificàvem el projecte de Nanit teníem clar que volíem ser als festivals de música familiars: perquè hi creiem, perquè ens encanten i perquè casen totalment amb la nostra filosofia de barrejar arts i públics. El cap de setmana 1 i 2 de juny vam ser al Minipop, a Tarragona, i si abans d'anar-hi la proposta ja ens semblava molt atractiva, ara que hi hem estat, la qualifiquem d'imprescindible. Per varietat d'activitats. El Minipop és més que un festival de música. De fet ells mateixos es defineixen més enllà d'aquestes paraules i deixen clar que la seva intenció és barrejar...

Vull llegir-ne més