El blog de Nanit RSS

Aigua, la cançó contada de Cesk Freixas, és un llibre publicat el 2020, il·lustrat per Anna Gelats, que ens submergeix en el viatge màgic d'una petita gota d'aigua. A Nanit, de les cançons en fem contes, i aquesta història va néixer entre els acords melòdics de la guitarra d'en Cesk, en un moment especial de la seva vida: el naixement de la seva filla i l'inici de la seva nova vida a les Terres de l'Ebre.

Vull llegir-ne més

El món de Nanit, The Tyets, The Tyets - Olívia -

The Tyets i Laia Berloso van estar signant durant 4 hores a l'Abacus cooperativa i a l'Fnac Triangle per acollir a tots els lectors a les signatures d'Olívia, el llibre de la seva cançó contada, la novetat d'Editorial Nanit

Vull llegir-ne més

El món de Nanit, Propostes pedagògiques, Recomanacions, The Tyets -

Benvinguts al nostre blog especial de Sant Jordi! L'esperat dia de la rosa i el llibre s'acosta, i què millor manera de celebrar-ho que recomanant algunes lectures plenes de música? A continuació, us presentem una selecció de llibres que combinen la màgia de les lletres amb la melodia de les cançons, perfectes per a aquesta festa tan especial.

Vull llegir-ne més

El món de Nanit, Propostes pedagògiques, Recomanacions -

La llegenda de Sant Jordi de la cançó contada d'Ambauka arriba en la seva 2a edició! Aquest Sant Jordi, regalar cançons contades serà l'última moda!

Vull llegir-ne més

El món de Nanit, The Tyets, The Tyets - Olívia -

La família creix, i en el festival que tant els agrada, descobreixen l'arribada de l'Olívia. Ella marcarà una nova generació. Es convertirà en la primera neboda, neta, filla i en la gran d'aquesta nova família. “Olívia” és un conte basat en la cançó homònima de The Tyets que parla de noves etapes, com l'arribada d'una persona a la família i el que aquesta aventura comporta.

Vull llegir-ne més