The Tyets arrassen amb Olívia, la cançó contada

El món de Nanit, The Tyets, The Tyets - Olívia -

The Tyets arrassen amb Olívia, la cançó contada

Sant Jordi és el dia en què tot el sector editorial mostra i llueix les seves millors gal·les. És una jornada en què les novetats d'editorials, autors, lectors (petits i grans) i roses comparteixen un mateix escenari.

A la tarda, The Tyets i Laia Berloso van estar signant durant 4 hores a l'Abacus cooperativa i a l'Fnac Triangle per acollir a tots els lectors a les signatures d'Olívia, el llibre de la seva cançó contada, la novetat d'Editorial Nanit. La tarda va donar peu a vàries entrevistes amb mitjans de comunicació com Radio Televisión Española, Betevé, RAC105, Europapress gestionades per la nostra responsable de comunicació i màrqueting Carla Galbas.

Va ser realment satisfactori observar les cares d'il·lusió i les rialles de totes les persones que van venir a les signatures al veure The Tyets i poder compartir amb ells una conversa i alguna foto.

Sense cap dubte, les dues novetats van rebre una gran acollida, ja que ambdues van esgotar les existències, la Laura Servitja Robert, editora dels projectes, i l'Alba Puig, Directora de l'Editorial, comentava l'agraïment que sentia per la rebuda.

A més, vam tenir la ocasió de poder compartir parades i espais amb icones del panorama cultural, artístic i comunicatiu com Sílvia Abril, Roberto Leal, Abril Zamora o Regina Rodríguez.

Esperem que Sant Jordi 2025 tingui la mateixa rebuda i èxit d'aquest any. Vindrem amb novetats plenes de noves cançons contades.


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.