Videocontes

Aquí trobareu els nostres contes en format vídeo i narrats, en la seva gran majoria, pels mateixos autors de les cançons. Gaudiu-los!

 

"Aigua", una cançó contada i cantada per en Cesk Freixas

Aigua és un conte pensat per fer entrar la força i la bellesa de la natura a casa. A través d'una petita gota, deliciosament pintada per l'Anna Gelats, la veu i la música de Cesk Freixas ens endinsa en un món de vitalitat, colors i innocència.

 

"Inevitable", narrat per Montse Llussà, locutora de RAC1

Inevitable és una cançó contada que convida a portar la vida als ulls i a gaudir de la bellesa sense pensar en les caigudes. Us convidem a fer aquest deliciós viatge a través de la cançó d'Oques Grasses, de les il·lustracions de la Gemma Capdevila i de la veu de la Montse Llussà.

 

"Louisiana o els camps de cotó", explicat per Els Amics de les Arts 

En un dels capítols de la sèrie "Atrapats aquí", que Els Amics de les Arts van fer durant el confinament, la Jana d'El Pot Petit va llançar-los un repte i d'aquí va sortir aquest vídeoconte tan especial.

 

"Ara som gegants", explicat per en Joan Dausà

Amb les precioses il·lustracions de la Jorgina Juvé de fons i la veu tan melosa del Joan Dausà, segur que gaudireu d'aquest videoconte i podreu parlar de les pors del nostre protagonista i de les pròpies.

 

 

"Soc d'un poble", explicat per Roba Estesa

L'Helena, la Clara, la Clàudia, l'Alba, la Laia, l'Anna, la Gemma i la Neus són Roba Estesa i durant el confinament ens van oferir aquest videoconte tan deliciós.