Ja a la venda! 2a edició de la Llegenda de Sant Jordi d'Ambauka.

El món de Nanit, Propostes pedagògiques, Recomanacions -

Ja a la venda! 2a edició de la Llegenda de Sant Jordi d'Ambauka.

En un món on els llibres, l'art, la música, la cultura, ens obren les portes a nous horitzons i ens traslladen a universos desconeguts, descobrim imaginaris col·lectius que ens conviden a explorar i somiar junts.

Ara, compartim també les cançons contades. Cada any, Editorial Nanit, amb 21 exemplars sota el braç, aposta per ampliar encara més la família lectora. En aquesta línia, celebrem l'arribada de la segona edició de La llegenda de Sant Jordi de la cançó contada d'Ambauka!

Amb l'arribada de Sant Jordi, també ens desperten les ganes de trobar el llibre perfecte per regalar... En un món on els llibres, l'art, la música i la cultura ens transporten a universos desconeguts, descobrim imaginaris col·lectius que ens conviden a explorar i somiar junts.

Ara, compartim també les cançons contades. Cada any, Editorial Nanit, amb 21 exemplars sota el braç, aposta per ampliar encara més la família lectora. En aquesta línia, celebrem l'arribada de la segona edició de La llegenda de Sant Jordi de la cançó contada d'Ambauka!

Aquest Sant Jordi 2024, regalar cançons contades serà l'última moda!

CONEIXEM LA LLEGENDA DE SANT JORDI D'AMBAUKA

Tot és sempre com sembla a primera vista?

En el món dels contes, res és el que sembla. Sovint, les històries que coneixem tenen més matisos dels que inicialment podem imaginar. I què passaria si poguéssim escoltar el punt de vista del drac en la llegenda de Sant Jordi? I si la princesa tingués més a dir del que ens han explicat fins ara?

Segueix llegint per descobrir una versió de la llegenda com mai t'han explicat abans.

Una mirada musical a la llegenda

Aquesta narració no és només una història escrita; també és una experiència musical. Acompanyant La Llegenda de Sant Jordi i el Drac Qüí, trobaràs dues cançons que enriquiran encara més la teva experiència.

Descobreix la màgia de la música en aquesta llegenda!

Propostes pedagògiques per explorar el conte

Per als educadors i les escoles, tenim un seguit de propostes pedagògiques per treballar la llegenda de Sant Jordi a l'aula. Des d'activitats interactives fins a materials descarregables, et proporcionem recursos perquè els teus alumnes puguin explorar aquesta història de manera lúdica i educativa.

Coneix més sobre el conte amb els artistes.

Si estàs indecís sobre quins llibres acompanyar amb la llegenda de Sant Jordi d'Ambauka, et presentem alguns dels nostres títols més populars:

- Olívia, una cançó contada de The Tyets

- Bon dia, una cançó contada dels Pets

- Invencibles, una cançó contada dels Catarres

- Escriurem, una cançó contada de Miki Núñez

Més propostes a www.nanit.cat


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.