Spotify: 10 cançons per anar a dormir i una de regal

Recomanacions -

Spotify: 10 cançons per anar a dormir i una de regal

Sigui perquè tenen nens al voltant que els inspiren o perquè el missatge de bona nit és universal, la veritat és que hi ha moltes obres de cantautors i grups musicals no infantils que poden agafar perfectament el relleu de les cançons de bressol tradicionals.

Com que el projecte de Nanit es basa en la idea que podem compartir amb els més petits la música que ens agrada i ens commou als grans, hem preparat una llista de reproducció a Spotify amb 10 cançons de bona nit. La proposta inclou cançons en català que considerem oportunes tan per la seva cuidada musicalitat com pel missatge de les seves lletres. Algunes contenen tornades tan dolces que no us en podreu estar d’aprendre-us-les (si no us les sabeu ja) i cantar-les als menuts.

La llista a Spotify inclou cançons de grups com Txarango, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Albert Pla, Leonmanso i Doctor Prats. Alguna potser té algun punt trist, com la de “Mil bilions en estrelletes” de Joan Miquel Oliver, però com que som del parer que la realitat no es maquilla, sinó que s’explica, també l’hem afegida.

Amb una llista tan curta ens n’hem deixades moltes, és evident, però creiem que com a petit tastet per començar és bona. Ens encantaria fer-la més llarga amb la vostra ajuda. Teniu més propostes? Feu-nos un comentari i les afegim a la llista!

 

Text: Laia Figueras


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.