Nanit al «Memòria de Peix»

Nanit en ruta -

Nanit al «Memòria de Peix»

Hi ha persones que admires per la seva energia i la seva capacitat de sumar i crear propostes engrescadores, la Susana Peix n'és una d'elles i el que construeix amb el seu projecte Memòria de peix és senzillament genial, per això us la volem presentar.

La Susana Peix toca moltes tecles. Per una banda, és bibliotecària especialista en literatura infantil i juvenil, escriptora i especialista en discapacitat, inclusivitat i materials adaptats. D'altra banda també és assessora d'una productora de cinema i televisió, condueix un programa de ràdio sobre literatura infantil i juvenil, fa conferències i escriu articles a diferents webs especialitzades. Ja veieu que no para quieta, ni ella ni el seu cap, i les seves ganes de fer coses són inesgotables.

Amb el títol "Nanit. Neix una nova editorial", el primer mes d'haver tret els nostres contes la Susana ens va dedicar un espai al seu programa i al seu web i ens va presentar amb una il·lusió que ens va emocionar. Quan comences sempre consideres molt important tot allò que diguin de tu i del teu projecte i les paraules que ens va dedicar van ser tan encoratjadores que volem agrair-l'hi i compartir-ho amb vosaltres.

La Susana Peix i els notres contes

A partir d'aquí s'ha anat forjant una relació molt bonica i cada vegada més estreta, i el dilluns 6 de maig vam anar a veure-la a Cubelles. Ens va ensenyar aquest meravellós poble, ens va obrir les portes del seu projecte i vam compartir un matí de converses i idees del que en va sortir una entrevista ben distesa i bonica. "I tu qui ets?", ens preguntava i nosaltres li responíem. Entre el seu escalf i el del sol d'aquell dia tan preciós ens vam sentir ben acompanyades, tant que la Susana es va sumar a la nostra excursió a Constantí d'aquell mateix dia i allà va poder col·lectar moltes sorpreses com aquestes:

  • Una entrevista a la Marta Montañá, en què la Susana li treu alguns secrets i detalls del projecte: entrevista a la Marta

Entrevista amb la Susana Peix pel Memòria de peix  Entrevista amb la Susana Peix pel Memòria de peix: no podem evitar riure!

Gràcies, Susana! Quin plaer trobar-te en aquest camí!

 

Text: Laia Figueras


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.