Editorial Nanit: el perquè del nostre nom

El món de Nanit -

Editorial Nanit: el perquè del nostre nom

Ens podríem haver dit Editorial Espurna, Volaina, Picarol, Punt Volat, Libèl·lula … Teníem una llista llarga de propostes i algunes ens encantaven, però en totes ens hi mancava alguna cosa: la sonoritat, el significat, la proximitat, el no-sé-què…

Un dia vam decidir agafar el diccionari i vam començar a llegir-lo paraula per paraula, fins que vam arribar a “anit”. Malgrat li vam trobar el gust a descobrir paraules noves, no vam haver d’arribar massa més lluny, anit va evocar-nos ràpidament a la paraula Nanit i no vam tenir cap més dubte. Teníem nom!

Nanit: l’acrònim de Bona nit, que representa el moment d’anar a dormir. Un moment de recés, de tancament del dia. Un moment íntim, estiguem sols o acompanyats. El moment d’acotxar, de desitjar dolços somnis i d’obrir les portes de l’inconscient. El moment estrella per explicar un conte: unes altres portes que també donen pas a mons màgics i històries increïbles.

I això és el que volem que siguin els nostres llibres: entrades directes a sensacions i vivències compartides, moments íntims que volem que visqueu quan llegiu els contes i quan escolteu les cançons que us hi contem.

 

Text: Laia Figueras

 


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.