Un vespre màgic a Olot

Nanit en ruta -

Un vespre màgic a Olot

Us volem explicar un vespre màgic que vam viure a Olot.

A la Garrotxa ens feia molta il·lusió fer-hi una presentació perquè, potser no ho sabeu, però la Laia, una de les meitats de Nanit, i en Valentí Gubianas, il·lustrador de Compta amb mi, no només hi viuen, sinó que les casualitats de la vida van voler que fossin veïns de poble sense saber-ho en el moment que vam engegar el projecte.

Volíem que fos una presentació tan especial com les que hem fet darrerament. No volíem només parlar de Nanit: explicar com va néixer el projecte, com convertim les cançons a conte, com va rebre l'encàrrec en Valentí, com va saber il·lustrar les paraules i dibuixar l'esperit de Txarango... també volíem oferir alguna cosa als amics, coneguts i curiosos que ens van venir a veure, i el caliu que es va generar al Cafè Art Fontanella i les paraules de qui ens acompanyaven, ens fan sentir que així va ser.

Ens presentava en societat l'Àgata Losantos, editora, traductora i gran impulsora de la lectura i la cultura. Les seves paraules van ser com una catifa que ens obria les portes del que seria una gran vetllada i la confiança generada ens va impulsar a explicar petites anècdotes i històries de Nanit: que en Valentí i la Laia són veïns sense buscar-ho, que al Valentí des del Compta amb mi li encanta pintar sortint-se de la ratlla, que la Núria i la Laia fa més de vint anys que es coneixen i que l'Àgata va ser una de les primeres persones a qui vam demanar consell sobre la nostra idea esbojarrada.  

L'Àgata, la Laia, la Núria i en Valentí Àgata Losantos, Laia Figueras, Núria Puyuelo, Valentí Gubianas

Però la vetllada no s'acabà aquí, és clar, perquè volíem regalar un moment, volíem oferir el que és Nanit: barreja de música, lletres i art. Acompanyats per la generositat del Pau Oliver i l'entrega apassionada de la Sara Oliver, gran músic i alumna de gran projecció respectivament, en Valentí va desplegar el seu art amb els colors i junts, amb els sabers dels uns i el silenci compartit del altres, es va generar un moment màgic de música, contes, il·lustracions i persones.

La Sara, en Valentí i en Pau Nens dibuixant

Gràcies, Olot. Gràcies, amics!

 

Text: Laia Figueras

Fotos: Jordi Ferrarons @byferrarophoto i Xevi Vilaró


Deixa un comentari

Revisem els comentaris abans de ser publicats.